Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/informat/public_html/southbeachdieetplan.nl/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Een smallere taille | South Beach dieetplan Een smallere taille | South Beach dieetplan

Steeds populairder worden de waist trainers. Als je niet echt bekend bent met deze term is dat niet vreemd. In andere landen worden ze veel gebruikt maar de manier van effectief afvallen is ook overgewaaid naar Nederland. Als je effectief wilt afslanken, de onderbuik wilt bedekken of direct 5 centimeter slanker wilt worden zodat je net in de iets te strakke kleding past dan kun je kiezen voor een Latex Waist trainer.  Een waist trainer heeft dus meerdere functies en die zal ik in dit artikel uitleggen.

 

Ten eerste kun je ze gebruiken voor effectiever afvallen. Als je tijdens het sporten een latex waist trainer draagt zal op de plekken die bedekt worden meer vet worden verbrand. De waist trainer zit namelijk strak om het lichaam waardoor het op die plekken op de huid heel warm wordt. Dit draagt bij aan een snellere vetverbranding waardoor je dus afvalt. Als resultaat zal je dan een smallere taille krijgen. Een latex waist trainer kan ook helpen bij het krijgen van een goede houding. Als je normaal altijd onderuit zit of je krom loopt kun je een waist trainer dragen. Deze zit net strak genoeg dat het comfortabeler is om recht te staan of te zitten. Na een tijdje zal je die houding aanhouden en wordt de houding van het lichaam verbeterd. Na een langere tijd zal je deze houding aanleren en ook een goede houding behouden als je de waist trainer niet aan hebt. Verder kan een waist trainer ook ondersteuning bieden bij zwaar werk. Vooral bij werk waar je objecten moet tillen is een goede houding belangrijk. Door een waist trainer te dragen zal de houding verbeteren en spullen tillen makkelijker worden. Het grootste merk van waist trainer is Ann Chery. Ann Chery kopen kan op verschillende websites. Bekijk de websites voor meer informatie of ervaringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *