Gezond eten, een onderdeel dat erg wordt onderschat door velen. Als je iedere dag veel gezonde voedingsstoffen binnen krijgt zal dit een positief effect hebben op de manier waarop je gewicht verliest. Als je het south beach dieet volgt zou ik dit bericht goed doorlezen. Je zult waarschijnlijk anders tegen het afvallen gaan kijken.

Het is belangrijk om veel groentes te eten. Groenten met een vrij hoog zetmeelgehalte hebben een erg lage voedingswaarde. Ze zijn niet slecht maar ook niet erg goed voor je. Hieronder vind je een aantal groente die je goed kunt gebruiken tijdens je south beach dieet.

  • Wortels
  • Spinazie
  • Broccoli
  • Asperges
  • Uien

Mensen denken vaak dat ze aankomen van vet. Dit is FOUT! Koolhydraten maken ons dik. Natuurlijke voedingsstoffen zoals vetten en oliƫn zijn de motor van onze lichaam. Je kunt ze daarom beter niet vermijden. Een olie die je goed kan gebruiken en toe kunt voegen aan veel gerechten is de kokosolie.

Wellicht heb je ook al gehoord dat het eten van bijvoorbeeld cashewnoten erg goed is als versnapering tijdens het south beach dieet. Houd er wel rekening mee dat deze noten veel vet bevallen, doseer een beetje om niet al te veel vetten binnen te krijgen.

Neem niet al te veel fruit tijdens het south beach dieet, het is namelijk erg makkelijk om er iets te veel van te nemen. Dit heeft weer een negatief effect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *